Propers Concerts

Si vols rebre el nostre butlletí electrònic amb informació dels concerts
deixa'ns les teves dades aDISSABTE 7 DE JULIOL DE 2018Amb el Trio Sekrets anirem a la Iglesia Parroquial de Nuestra Señora de la Asunción de Villar de Cañas. Aquest cop serà amb l’organista Jordi Membrado i dins de la V Ruta de los Órganos Históricos de Castilla-la-Mancha.

L’orgue de la Iglesia Parroquial de Nuestra Señora de la Asunción de Villar de Cañas és un orgue construit pels volts del 1760 pel mestre organer Julián de la Orden, i ha estat restaurat l’any 2007 pel Taller de Organería Hermanos Desmottes.


Lloc: Iglesia Parroquial de Nuestra Señora de la Asunción de Villar de Cañas (Calle Madrid, 16433 Villar de Cañas, Cuenca)

Hora: a determinar

Entrada lliureDISSABTE 21 DE JULIOL DE 2018


Amb el Trio Sekrets anirem a la Iglesia parroquial de Nuestra Señora de la Inmaculada Concepción de Morillejo (Trillo). Aquest cop serà amb l’organista Jordi Membrado i dins de la V Ruta de los Órganos Históricos de Castilla-la-Mancha.

L’orgue de la Iglesia parroquial de Nuestra Señora de la Inmaculada Concepción de Morillejo és un orgue construit el segle XVII i restaurat l’any 1993.Lloc: Iglesia de Nuestra Señora de la Asunción (Calle Real A, 1, 19492 Morillejo, Guadalajara)

Hora: a determinar

Entrada lliure

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada