dimecres, 18 de juliol del 2012

Dolça calma, el primer disc del Trio Sekrets



Dolça Calma és el títol del primer disc del Trio Sekrets. També és el títol d'una de les nou àries alemanyes de Händel, que formen el contingut musical d'aquest disc.
El disc ha estat enregistrat amb l'orgue de l'Església de Santa Maria de Verdú el juliol de 2011 per Hèctor París a l'orgue, la soprano Olga Miracle, i Joan Codina amb la flauta travessera.
Aquest enregistrament obre el projecte Espais Sonors de la Fundació Tekhnikós de Verdú, que vol promoure l'escolta d'obres musicals rellevants interpretades i gravades en diferents espais singulars de la vila.



PER ADQUIRIR EL DISC:
  • Al final dels nostres concerts al preu de 10€
  • O us el podem enviar per correu postal per contra reembossament si ens feu arribar les vostres dades a triosekrets@gmail.com o bé omplint aquest formulari:



1 comentari:

  1. Veig que comenceu a desvetllar els vostres secrets en la dolça calma canicular… Doncs felicitats, i que tinguin tot l'èxit que és de suposar!
    (entre parèntesis: Quan en aquest bloc, dalt, a la dreta, diu "Sobre jo" hauria de dir "Sobre mi" –o sobre nosaltres, en aquest cas–; queda més sincer i respectuós).

    ResponElimina